назад

В м. Середино-Буда провели відкритий урок “Запобігання злочинності серед неповнолітніх”

ShM 171207 017 грудня  заступник  начальника Середино-Будське бюро правової допомоги Шосткинського МЦ з надання БВПД  Тетяна Харченко для учнів 9 класу Середино-Будської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2  в рамках Тижня права провела відкритий  урок  на тему “Запобігання злочинності серед неповнолітніх”.

На заході обговорювались питання, що таке злочинність; ознаки фізичного, сексуального, економічного, психологічного насильства.

Фахівець  бюро у своєму виступі зазначила, що насильство та жорстоке поводження з дітьми, на жаль, стали для сучасного українського суспільства звичними явищами, не поодинокими є випадки, коли замовчується не лише факт самого насильства, а й приховуються його наслідки. Наголосила на тому, куди саме потрібно звернутись, якщо дитина  стала жертвою або свідком насильства.

Також спеціаліст розповіла про роботу бюро та центру, роздала дітям інформаційні брошури “Твої права – твій захист” та брошури з зазначенням часу роботи бюро, адреси та контактного номера телефону.

 

Звертатися за правовою допомогою можна за адресою: м. Середина-Буда, вул. Троїцька, 2.тел : (05451) 7-10-62.