назад

В Мукачеві відзначили кращих адвокатів краю

advok 2    20 грудня в Мукачеві відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня адвокатури. Організатором заходу стала Рада адвокатів Закарпатської області під головуванням Олексія Фазекоша.
    Серед учасників зустрічі – адвокати краю, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, юстиції, судових та правоохоронних структур, а також системи безоплатної правової допомоги на Закарпатті, які вітали адвокатів Закарпаття з їх професійним святом.

    В урочистостях з нагоди професійного свята адвокатів взяли участь директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Закарпатській області Василь Попадинець, заступник директора Лариса Фучко, директори місцевих центрів з надання БВПД – Ужгородського Михайло Давиденко, Мукачівського – Костантин Молнар та Хустського – Наталія Дубчак.
    У рамках заходу відбулося й відзначення почесними грамотами та подяками кращих представників адвокатської спільноти краю. Зокрема, за подання Регіонального центру з надання БВПД в Закарпатській області за активну участь у захисті прав, свобод и представлення законних інтересів громадян, принциповість у вирішенні поставлених завдань, сприяння розвитку системи безоплатної правової допомоги в краї, та з нагоди святкування професійного свята – Дня адвокатури, відзначено адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу: 

    Почесними грамотами Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області: Інокентія Боровського, Романа Бухтоярова, Вікторію Волошин, Наталію Дубчак, Івана Дренкалюка, Віктора Машику, Юрія Русина, Юрія Рущака, Владислава Сідуна;
    Почесними грамотами Закарпатської обласної ради: Іллю Ільчука, Катерину Мушак;
    почесними грамотами Закарпатської обласної держадміністрації: Наталію Джуган, Валентину Кучеренко, Любомира Цебрика.

adv 3
    Висловлюємо нашим партнерам – адвокатам щиру вдячність за співпрацю на благо наших краян, а також вітаємо всіх представників адвокатської спільноти з професійним святом! Витримки, наполегливості, принциповості зичимо усім вам у вашій нелегкій, але дуже потрібній справі із захисту прав та інтересів громадян, міцного здоров’я, щастя та благополуччя вам та вашим родинам!

advo 5jpg