назад

В Миколаївській області почав працювати штаб захисту аграріїв від рейдерів при Миколаївській обласній державній адміністрації

ПолеДо роботи в оперативному штабі залучені представники Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області, Регіонального та місцевих центрів, а також бюро правової допомоги, органів прокуратури, Держгеокадастру та місцевих аграрних асоцiацiй.

Сьогодні агрорейдерство є найболючішою темою на селі. Недобросовісні ділки, користуючись правовою необізнаністю українців відбирають у людей землю і врожай. Щоб протистояти цьому явищу, Міністр юстиції П.Петренко ініціював створення штабів захисту аграріїв від рейдерів при обласних державних адміністраціях.

Представники Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області, Центрів та бюро правової допомоги проводитимуть виїзди у населені пункти області та надаватимуть юридичну допомогу на місцях. Особлива увага буде приділена питанням, що стосуються попередженню рейдерських захоплень земель.