назад
23.10.15

В.о. директора Шепетівського місцевого центру Володимир Бузиль взяв участь у роботі виїзного консультативного пункту Шепетівської районної державної адміністрації в с. Коськів Шепетівського району

DSC08743     22 жовтня 2015 року відбувся виїзд інформаційної мобільної групи на чолі із головою Шепетівської районної державної адміністрації В’ячеславом Петровим у село Коськів.

     До складу виїзного консультативного пункту увійшли керівники та спеціалісти усіх районних служб, які працюють з населенням. З метою надання консультативно-правової допомоги населенню в роботі консультпункту взяв участь в.о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль, який провів виїзний прийом жителів села Коськів.

     У цей день до виїзного консультативного пункту звернулось 22 громадянина, двом з яких є необхідність у призначенні адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку. У спілкуванні із жителями села з’ясовано, що основні проблемні питання стосуються земельного законодавства, соціального захисту та пенсійного забезпечення.

     У подальшому такі виїзні прийоми громадян в сільську місцевість, відповідно до Графіку роботи мобільного консультативного пункту Шепетівської районної державної адміністрації, планується проводити щомісячно.

     Крім цього, Володимиром Бузилем взято участь у засіданні «круглого столу» педагогічних працівників Коськівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, на якому він поінформував присутніх про систему правової допомоги в Україні, напрямки роботи та послуги, які надає Шепетівський місцевий центр та інші центри системи безоплатної вторинної правової допомоги.

     По закінченню засідання, серед громадян було поширено інформаційні листівки про діяльність Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та порядок її отримання.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/23_3{/gallery}