назад

В Одесі для учнів школи № 78 провели вікторину «Права дитини»

mayakovskogo 1Що необхідно знати дітям, щоб вміти захищати свої права, роз’ясняли 25 вересня 2018 року фахівці Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на правопросвітницькому заході для учнів 8 класів в бібліотеці Одеської загальноосвітньої школи № 78 IIIIступенів ОМР Одеської області.

Діти отримали роздруківки Конвенції ООН «Про права дитини», інформаційні матеріали «Твої права – твій захист» та підготували презентаційні листівки класу з зазначенням прав дитини.

В ході заходу Валерія Цап розповіла, як діти можуть захистити свої права в Україні через центри та бюро правової допомоги та ознайомила присутніх з загальнонаціональним проектом «Я маю право!».

З метою закріплення отриманих знань для дітей було проведено вікторину, під час якої учні розв’язували правові задачі, розпізнавали справжні та вигадані права дітей та вчилися відрізняти права від обов’язків.

Доповнила захід книжкова виставка «Знай свої права!» від Одеської обласної бібліотеки для юнацтва ім. В.В. Маяковського.

mayakovskogo 1

mayakovskogo 2

mayakovskogo 4

mayakovskogo 3

mayakovskogo 6

mayakovskogo 7

mayakovskogo 5

За правовими роз’ясненнями та консультаціями можна звертатися до Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 1. Тел.. +38 (048) 793-14-20.