назад

В Одесі відбувся установчий семінар для новопризначених працівників бюро правової допомоги

sem buro 1 640x427Напередодні відкриття бюро правової допомоги, які почнуть свою роботу з 1 вересня цього року, у приміщенні ГТУЮ в Одеській області 10 серпня відбувся установчий семінар з новопризначеними керівниками бюро. 

Навчальний захід організовано спільно Регіональним та місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – БВПД), за участі директора Четвертого київського місцевого центру Сергія Бреуса та Наталії Кожем’яки – інтегратора Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Присутні на заході представники системи БПД спільно з новопризначеними працівниками бюро правової допомоги обговорили першочергові кроки з організації роботи бюро, визначили місце бюро в системі БПД, їх ролі для громадян та першочергові завдання, що постають перед працівниками бюро та колегами із центрів у регіонах.

sem buro 2 800x533Заступник  директора Одеського регіонального центру з надання БВПД Юлія Садовська представила присутнім новопризначених керівників бюро, розповіла про види правової допомоги, суб’єктів права на таку допомогу, про порядок надання безоплатної первинної правової допомоги та доступ до вторинної правової допомоги. Представники Київського та Криворізького місцевих центрів з надання БВПД Сергій Бреус та Наталя Кожем’яка зупинились на місії та баченні системи надання безоплатної правової допомоги, цінностях, які сповідують її команда.

Своїм досвідом роботи та досягненнями також поділилися директори місцевих центрів з надання БВПД на Одещині, які активно відповідали на запитання новопризначених керівників бюро.

Нагадаємо, що ­­­­­­­­­­­11 липня 2016 року в м. Одесі закінчився третій етап конкурсу з відбору кандидатів на посади начальників/заступників начальників бюро правової допомоги – інтерв’ювання претендентів – та призначені нові працівники бюро.

Методологічна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

sem buro 4 640x427

sem buro 3 800x533

Інформація про конкурс: https://legalaid.gov.ua/ua/holovna/132-cherven-2016/1707-oholoshuietsia-vidkrytyi-konkurs-z-vidboru-kandydativ-na-posady-kerivnykiv-biuro-pravovoi-dopomohy

Бажаємо призначеним на посади в бюро кандидатам успіхів у роботі!