назад

В Одесі відкрили дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги

dkp notariusЗ метою розширення мережі дистанційних пунктів з надання безоплатної правової допомоги 11 липня 2017 року на базі Третьої одеської державної нотаріальної контори відкрито дистанційний пункт консультування громадян за адресою: м. Одеса, вул. Космонавтів, 11 а.

Відтепер громадяни додатково зможуть отримати безкоштовну правову допомогу спеціаліста Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги щосереди з 9.00 по 11.00 годину.

Усі особи, які на законних підставах перебувають під юрисдикцією України, будь-то громадяни України, іноземці або біженці, мають право звертатися до дистанційного пункту або безпосередньо до Центру (м. Одеса, вул. Коблевська, 40).

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги – це точка доступу до безоплатної правової допомоги, що функціонує на постійній основі за визначеним графіком в приміщенні установи, організації, закладу для громадян, які мають потребу в безоплатній правовій допомозі, але в силу різних причин (географічна віддаленість, відсутність вільного часу тощо) не мають можливості оперативно звернутися до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (бюро правової допомоги).

Утворення мережі дистанційних пунктів доступу та мобільних консультаційних пунктів передбачено планами надання безоплатної правової допомоги на 2017 рік в Одеській області. Відповідно до положень про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги місцеві центри забезпечують роботу мобільних консультаційних пунктів та розвиток мережі дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги та їх функціонування на постійній основі.

—————-

Другий одеський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

Адреса: вул. Коблевська, 40, м. Одеса, Україна, 65023

Електронна адреса: odesa2.odesa@legalaid.od.ua

Скайп: legalaid_odesa2

Телефон: (048) 726-14-45, (048) 726-14-44

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103