назад

В Одесі завершився другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

konk adv 22.01. 2019 1Сьогодні, 22 січня 2019 року, у приміщенні Головного територіального управління юстиції в Одеській області, відбулося засідання комісії з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – комісія).

Це другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, що проходив шляхом індивідуальних співбесід з адвокатами.

Адвокатів оцінювали за критеріями мотивації до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити приклади надання правової допомоги.

З першим етапом конкурсу можна ознайомитися тут.

Склад комісії сформований з представників адвокатури, Головного територіального управління юстиції, суддів, Ради адвокатів Одеської області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадськості. Голова комісії – директорка Регіонального центру з надання БВПД Світлана Клішина.

Адвокати, що його пройдуть, зможуть долучитися до надання безоплатної вторинної правової допомоги. Відомості про них включаються до Реєстру адвокатів, які надають БВПД.

konk adv 22.01. 2019 1

Адвокати, які пройдуть конкурс, залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджених постановою КМУ від 11.01.2012 № 8.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД в Одеській області працює за адресою: м. Одеса, вул. Льва Толстого, 6.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).