назад
20.07.17

В Першому київському місцевому центрі з надання БВПД відбувся навчальний семінар для адвокатів

IMG 4504

18 липня 2017 року в Першому київському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся навчальний семінар для адвокатів, організований і проведений співробітниками центру. В ході семінару розглядались питання формування звітності,  правильності розрахунку розміру винагороди та відшкодування витрат адвокатам, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Начальник відділу по роботі з адвокатами Катерина Дмитрук розповіла адвокатам, які тільки уклали контракт з Центром, про зміни та доповнення до Постанови КМУ  про питання оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу від 21.12.2016. Особлива увага була приділена строкам подання звітності, підтвердженню процесуальних дій, особливостям звітування по кримінальним провадженням, де суб’єкт надання безоплатної вторинної правої допомоги  виступає потерпілим, свідком чи заявником.

Після доповіді адвокати обговорили актуальні питання, щодо оплати послуг та подання звітності.

По завершенню заходу директором Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лесею Бурчак, за плідну співпрацю з центром, вручено подяки адвокатам Ігорю Свінціцькому та Павлу Поповичу.

IMG 4512IMG 4515IMG 4518

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.gov.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.gov.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.gov.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.gov.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

30 квітня 2017 року фахівці Четвертого київського місцевого центру взяли участь в акції: «Велопатруль невідкладної безоплатної правової допомоги» в Національному комплексі “Експоцентр України” – ВДНГ, з метою підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення.