назад

В Подільську люди з обмеженими можливостями отримали адресну правову допомогу

adresma dopomoga pod 1Розширення доступу громадян до безоплатної правової допомоги, зокрема, проведення виїздів до громадян, які потребують безоплатної правової допомоги та не мають можливості самостійно прибути до центру, – один з пріоритетів роботи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Так, 29 січня 2018 року, директор Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мерзляков та в.о. начальника відділу правових консультацій та інформації Вікторія Карабіненко надали адресну правову допомогу 79-річній жительці м. Подільська, яка наразі за станом здоров’я перебуває в лікарні.

Про потребу пенсіонерки у правовій допомозі повідомив її син, який напередодні відвідав місцевий центр. Працівники центру надали громадянці консультацію та прийняли звернення щодо надання їй безоплатної вторинної правової допомоги для визнання майна особистою приватною власністю.

adresma dopomoga pod 1

Наступного тижня, 08 лютого 2018 року, працівники Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виїхали для надання адресної правової допомоги за місцем проживання 65-річного подільчанина, у якого 1 група інвалідності.

Зі своїм питанням чоловік звернувся днем раніше, зателефонувавши до місцевого центру. Директор центру Сергій Мерзляков та в.о. начальника відділу правових консультацій та інформації Вікторія Карабіненко вдома у пенсіонера надали йому правові консультації та прийняли від нього звернення щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги з питання визнання угоди частково недійсною.

adresma dopomoga pod 2

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Подільськ, вул. Соборна, 194-а.

Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.