назад

В Подільську провели вуличне інформування з нагоди дня Соборності України

pod den sob 4Сьогодні Україна відзначає 100-річчя Дня Соборності України, адже 22 січня 1919 року відбулося проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. З нагоди Дня Соборності України — одного із знакових свят українського державотворення — та з метою інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб працівники Подільського місцевого центру провели вуличне інформування жителів Подільська та району.

З цією метою в людному місці була розміщена палатка “Безоплатна правова допомога”, де працівники центру знайомили подільчан з системою безоплатної правової допомоги та можливістю її отримання в Подільському місцевому центрі з надання БВПД.

В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» бажаючі отримали друковані матеріали — буклети з корисною інформацією з правових питань.

pod den sob 1

pod den sob 2

pod den sob 3

pod den sob 4

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Подільськ, вул. Соборна, 194-а. Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.