назад
10.11.17

В селищі Ямпіль інформували про проект «Я МАЮ ПРАВО!»

ShM 171110 0110 листопада в рамках інформаційно-роз’яснювальної роботи та з метою підвищення правової обізнаності мешканців та гостів селища Ямпіль начальник Ямпільського бюро правової допомоги Володимир Лящевськийпровів вуличне інформування населення.

 Начальник Ямпільського  бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Володимир Лящевський спілкувався із перехожими на центральних вулицях  селища про те, що таке безоплатна правова допомога.

Під час проведення заходу роз’яснено про первинну та вторинну правову допомогу, хто має право її отримати, а також про інші правові послуги, які особи можуть отримати в Ямпільському бюро.

Під час інформування Володимир Лящевський згадував і про загальнонаціональній правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», що реалізовується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги.

В рамках цього проекту проводиться інформування громадян та надання практичних рекомендацій щодо захисту прав за найбільш актуальними напрямками. Поширення знань та освітня місія сприяє залученню громадян до правової активності та правосвідомої поведінки.

Детальніше про проект можна дізнатися за адресою:
Сумська обл. смт. Ямпіль, бульвар Ювілейний, 1, або за  телефоном: 05456-2-20-50.

ShM 171110 01

Усім громадянам було надано буклети «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник»,  «Ямпільське бюро правової допомоги» та інші брошури з питань, які найбільш цікавили перехожих.

 

Нагадуємо, що для отримання безоплатної правової допомоги просимо звертатися до Ямпільського бюро правової допомоги:

смт Ямпіль, бульвар Ювілейний, 1, тел. (05456) 2-20-50.