назад

В Умані провели робочу зустріч

07 жовтня 2016 року в Уманському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч із працівниками Христинівського, Монастирищенського, Маньківського, Жашківського, Катеринопільського, Тальнівського бюро правової допомоги.

В.о. директора Уманського місцевого центру Сергій Гребенюк та начальники відділів Уманського МЦ обговорили з працівниками бюро правової допомоги особливості роботи бюро за перший місяць їхнього функціонування. Працівники бюро отримали цінні рекомендації, які допоможуть їм у роботі та покращать працю з громадянами.

Цього ж дня, з метою підвищення рівня поінформованості жителів Уманського та Маньківського районів щодо можливості отримання безоплатної правової допомоги фахівці Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги та Маньківського бюро правової допомоги провели вуличне інформування громадян.
Працівники центру та бюро розповіли пересічним громадянам про порядок отримання послуг адвоката за рахунок держави та роз’яснили хто має право на таку допомогу.
Розповсюджено буклети та візитки з інформацією про безоплатну вторинну правову допомогу.