назад

В Ямпільській районній державній адміністрації працював мобільний консультаційний пункт

ShM 1800313 0113 березня в приміщенні державних реєстраторів Ямпільської районної державної адміністрації працював мобільний консультативний пункт доступу до безоплатної правової допомоги. Правові консультації та роз’яснення громадянам надав начальник  Ямпільського бюро правової допомоги Володимир Лящевський.

Мобільний консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги– це точка доступу до безоплатної правової допомоги, що діє для забезпечення потреби в безоплатній правовій допомозі громадянам, що проживають/перебувають утериторіально віддалених населених пунктах або у спеціалізованих чи інших установах (госпіталях, пансіонатах, державних установах тощо) шляхом проведення  прийомів  громадян та надання правових консультацій.

Наша робота спрямована на допомогу кожній людині. Якщо є хоча б якась можливість  вирішити проблему до суду, нею варто скористатись. Для цього ми надаємо максимально можливу первинну правову допомогу — перебираємо всі можливі механізми позасудового врегулювання”, – повідомив Володимир Лящевський.

Під час заходу до мобільного консультаційного пункту звернулося декілька мешканців Ямпільського району, які потребували первинної правової допомоги з питань оформлення державної реєстрації речових правна нерухоме майно та їх обтяжень, порядку державної реєстрації фізичної особи-підприємця. Також фахівцем бюро були надані консультації щодо порядку внесення змін до Статуту установи комунальної власності. Крім індивідуальних консультацій,   клієнти мобільного консультаційного пункту отримали інформаційні буклети про роботу Ямпільського бюро правової допомоги.

Буклети з контактами місцевого центру та бюро правової допомоги розміщено в інформаційному куточку, також було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю та інформування громадян щодо безоплатної правової допомоги.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

За отриманням безоплатної правової допомоги звертайтеся до:

Шосткинський місцевий центр –
41100, м. Шостка, вул. Горького, 4. тел. (05449) 7-30-94

Глухівське бюро правової допомоги –
41400,  м. Глухів, вул. Шевченко, 4. тел. (05444) 7-07-20,   (05444) 7-07-12

Кролевецьке бюро правової допомоги –
41300,  м. Кролевець, вул. Грушевського, 19. тел. (05453) 9-52-47

Середино-Будське бюро правової допомоги –
41000,  м. Середина-Буда, вул. Троїцька, 2. тел. (05451) 7-10-62

Ямпільське бюро правової допомоги –
41200, смт  Ямпіль, бульвар Ювілейний, 1. тел. (05456) 2-20-50

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Окрім того, в Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги –

0-800-213-103     (Цілодобово, в межах України – безкоштовно)

Зателефонувавши за ним, Ви зможете дізнатися адреси та контакти центрів у всіх регіонах України та отримати консультацію фахівців