назад

В Ямполі відбувся круглий стіл «Основні заходи попередження фактів шахрайства на території Ямпільського району»

ShM 2017 07 21  yampil stil politsia 1Фахівці Ямпільського бюро правової допомоги 21 липня провели круглий стіл з керівництвом Ямпільського відділення поліції Шосткинського відділу поліції ГУ НП в Сумській області. На зустрічі були присутні: начальник Ямпільського бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Володимир Лящевський, начальник слідчого відділення поліції Юрій Родителев та начальник Ямпільського відділення поліції Шосткинського відділу поліції ГУ НП в Сумській області Сергій Забозлаєв.

Мета цих заходів – налагодження взаємодії з представниками правоохоронної структури, надання консультацій щодо законодавчого підґрунтя надання БВПД громадянам, що звертаються за допомогою до поліції. Крім того, в останній період часу до Ямпільського бюро правової допомоги почастішали звернення громадян з фактами шахрайських дій, які були вчинені до них

Під час круглого столу було обговорене дане питання і визначені напрямки щодо вчасного надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, що постраждали від злочинних дій, та вжиття комплексу заходів направлених на профілактику даних видів злочинів.

«Знизити рівень злочинності та рівень ризику громадян, які можуть підпасти під шахрайські дії в певній мірі можливо за рахунок поширення правопросвітницької інформації серед населення»,- наголосив начальник Ямпільського бюро правової допомоги Володимир Лящевський.

У ході круглого столу фахівцями бюро були надані методичні та інформаційні матеріали про систему безоплатної правової допомоги в України, доведено нормативно-правові акти на підставі яких діють місцеві центри безоплатної вторинної правової допомоги та районні бюро правової допомоги.

Нагадаємо: Ямпільське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Ямпіль,: бульвар Ювілейний, 1,  т. (05456) 2-20-50.