назад

Працівники Середино-Будського бюро правової допомоги провели правопросвітницькі заходи у відділі культури

ShM 2017 07 21  sereduno buda  ulturr 1Один із аспектів усебічного розвитку особистості – висока правова культура. Тому правопросвітницькі лекції – це можливість сповістити якомога більше людей про нове у сфері захисту прав, свобод, впровадження реформ та законодавства в цілому. 21 липня головний спеціаліст Середино-Будське бюро правової допомоги Ольга Мішкова провела лекцію на тему: «Порядок звернення до суду та доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України» з працівниками відділу культури Середино-Будської РДА.

Під час лекції працівник правової допомоги розповіла про функціонування системи БПД в Україні, приділивши особливу увагу діяльності Середино-Будського бюро правової допомоги, детальніше зупинившись на послугах, які можна отримати за допомогою електронних сервісів Міністерства юстиції.

«Безкоштовно та швидко ви можете переглянути державний реєстр речових прав на нерухоме майно; реєстр підприємств щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство; реєстр громадських об’єднань; єдину базу даних електронних адрес, номерів факсів, телефаксів суб’єктів владних повноважень; реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення; єдиний реєстр нотаріусів тощо», – зауважила Ольга Мішкова.

Наприкінці зустрічі були залишені флаєри «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник» та візитки з адресами та контактними телефонами бюро.

Нагадуємо, що Середино-Будське бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: м.С-Буда, вул. Троїцька,2, телефон: (05451)7-10-62.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0800213103.