назад

В Запорізькому слідчому ізоляторі проведено просвітницьку лекцію

P927044427 вересня 2017 року в рамках договору про співробітництво між Південно-Східним міжрегіональним управлінням з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях та з метою забезпечення доступу персоналу Запорізького слідчого ізолятора до правової інформації та реалізації права на безоплатну правову допомогу в вищезаначеній установі було проведено просвітницьку лекцію.

       Лекцію проводили начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру Володимир Антонцев та начальник відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Олена Качура.

     P9270453  Слухачам було надано інформацію щодо безоплатної правової допомоги, яка є видом державної гарантії й полягає у створені рівних можливостей для доступ осіб до правосуддя. Працівників СІЗО було поінформовано щодо можливостей отримання безоплатної первинної правової допомоги та безоплатної вторинної правової допомоги в установах системи БПД, які функціонують у Запорізькій області. 

        По закінченню правоосвітнього заходу відбулося консуьтування слухачів лекції. Співробітників установи зверталися з питаннями, що стосувалися порядку оформлення спадщини, переоформлення нерухомого майна, скасування несанкціоновано нарахованного боргу на комунальні послуги тощо.


Для отримання безоплатної правової допомоги звертайтеся:

  Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях: 

  •  Запорізька область: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 77, 8-й поверх тел.: (061) 224-44-50
  •  Донецька область: м. Маріуполь, вул. Зелiнського, 27а, тел.: (099) 768-25-67, 
  • е:mail:  office.donetsk-zaporizhzhya@legalaid.dn.ua

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103