назад

vesnine probydjenni 5

Перші теплі й сонячні дні березня спонукали та дали можливість співробітникам Бердянського МЦ провести ряд різноманітних заходів, в тому числі й на свіжому повітрі.

        14 березня фахівці місцевого центру прийняли участь у пісенному флешмобі, присвяченому захисту політичних прав внутрішньо переміщених осіб, які, нажаль, й досі не мають права голосу та можливості впливати на певні політичні процеси.

       Того ж дня співробітниками центру було проведено «вуличне інформування» громадян щодо функціонування центрів з надання безоплатної правової допомоги та можливості звернення задля отримання фахової правової допомоги.

      vesnine probydjenni 1 15 березня, в.о. директора Бердянського МЦ з надання безоплатноъ вторинноъ правовоъ допомоги Христина Подопригорова, начальник та головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БППД Євген Сухомлин та Вікторія Донцова з робочим візитом завітали до с. Преслав Приморського району, де провели тематичну зустріч та проконсультували співробітників КУ «Преславський психоневрологічний інтернат». Окрім цього, з керівництвом зазначеної установи було обговорено перспективи подальшого співробітництва задля надання безоплатної правової допомоги підопічним закладу, яких в інтернаті нараховується 310 осіб.vesnine probydjenni 3

       Наступного дня начальник відділу правової інформації та консультацій Валентина Матвєєва разом з фахівцями відділу «інтеграторів» прийняли участь в нараді з представниками органів самоорганізації населення, що відбулось на базі Бердянського виконавчого комітету. Разом з представниками ОМС, депутатським корпусом, головами комітетів мікрорайонів міста, вуличних комітетів, фахівцями центрів громадських ініціатив були обговорені питання щодо визначення першочергових проблем мешканців міста та їх вирішення у правовий спосіб задля посилення правової спроможності територіальних громад.

      vesnine probydjenni 5-1 Завершальним акордом тижня стало проведення Євгеном Сухомлином та Вікторією Донцовою правопросвітницького заходу з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів для учнів старших класів КЗ “Бердянська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів” ЗОР, метою якого було розкрити основні порушення прав споживачів у великих торгівельних мережах та механізму їх захисту.

Також нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД, який знаходиться за адресою:

Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8, 1-й поверх (будівля санепідемстанції)

Телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, 0950209918, 0960079909,

ел.пошта: berdyansk.zaporizhya@legalaid.gov.ua, скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).