назад

Відбулась робоча зустріч керівництва Першого полтавського МЦ з надання БВПД та Диканської райдержадміністрації

dukanka 13.04.2016 1

13 квітня 2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас провів робочу зустріч з виконуючим обов’язки голови Диканської районної державної адміністрації В’ячеславом Лозою.

В ході робочої зустрічі сторонами були обговорені такі важливі питання, як створення в Диканському районі бюро правової допомоги та консолідація зусиль з організації його діяльності.

Окрім того, Ігор Рибас поінформував про оголошення Координаційним центром з надання правової допомоги відкритого конкурсу з відбору начальників (заступників начальника) бюро правової допомоги, про умови його проведення та про необхідність пошуку висококваліфікованих претендентів, здатних за діловими якостями та освітнім рівнем виконувати завдання щодо організації надання правової допомоги членам територіальної громади.

За підсумками зустрічі сторонами було досягнуто домовленості про проведення масштабної інформаційної кампанії із залученням місцевих засобів масової інформації.