назад
02.09.15

Відбулась зустріч директора Хмельницького місцевого центру з надання БВПД із керівниками громадської організації «Спілка учасників АТО Хмельниччини»

IMG 6881     2 вересня 2015 року відбулась зустріч директора Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Г. І. Гоцького та начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги цього ж центру І. А. Ярусевич  із керівниками громадської організації «Спілка учасників АТО Хмельниччини» Шрубковським В.Г. – головою ГО та Саваликом В.А. – заступником голови ГО, під час якої обговорювалися питання надання правової допомоги учасникам АТО та членам їх сімей щодо захисту їх прав, які гарантовані Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»,  «Про поліпшення матеріального становища учасників бойових дій та інвалідів війни» та «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».

     За результатами даної зустрічі  прийнято рішення підписати відповідний Меморандум про співпрацю та взаємодію з метою  поєднання  своїх зусиль, можливостей та ресурсів для виконання заходів за такими напрямами, як проведення спільних нарад, «круглих столів», засідань, семінарів, конференцій з проблемних питань та інших заходів спрямованих на забезпечення надання учасникам АТО якісних правових послуг.