назад

Відбулася установча сесія з сімейних питань

{module Yst_ses}

У Миколаєві, за участі представників правового клубу «PRAVOKATOR» м. Одеса, відбулась установча сесія фахівців державних органів, установ та організацій Миколаївської області, діяльність яких спрямована на захист прав клієнтів з сімейних питань, у тому числі з питань протидії домашньому насильству.

2

Учасники зустрічі дізнались про передумови започаткування спільної ініціативи Міністерства юстиції України, Координаційного центру з надання правової допомоги та громадськості “СІМЕЙНИЙ РАДНИК”, ознайомились з концепцією співпраці сімейних радниць з державними органами, установами та організаціями щодо захисту прав клієнтів з сімейних питань, у тому числі з питань протидії домашньому насильству, визначили власні потреби у підтримці з боку сімейних радниць, домовились щодо необхідності розробки «дорожньої карти».

3

За результатами роботи в групах учасники визначили, з якими складнощами зустрічаються постраждалі від домашнього насильства, запропонували, як організувати комплексну та системну допомогу у випадках домашнього насильства та булінгу, обговорили, які знання, уміння та навички мають отримувати сімейні радниці під час навчання.

4

5

Висловлюємо щиру подяку партнерам за участь в установчій сесії та сподіваємось на подальшу плідну роботу!