назад

Відбулось консультування засуджених у Львівській установі виконання покарань

RC UVPНещодавно у приміщенні Державної установи «Львівська установа виконання покарань» (№19) відбулась консультативна сесія «Безоплатна правова допомога – соціально- правова ініціатива держави» за участю представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області та ДУ «Львівська установа виконання покарань (№19).

Від Регіонального центру в заході взяли участь: начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Наталія Мелян і головний спеціаліст Андрій Дуда; від Львівської установи виконання покарань – заступник начальника із соціально-виховної та психологічної роботи Олег Щербатий та заступник начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи Юрій Хлопик.

Присутні на заході засуджені дізналися про систему безоплатної правової допомоги, а також про порядок доступу до безоплатної вторинної правової допомоги.

Так, Наталія Мелян роз’яснила, що для розгляду питання про надання адвоката засудженому до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області має надійти звернення самої засудженої особи, подане через адміністрацію виправної закладу разом із супроводжуючим листом.

У рамках сесії відбулося також консультування осіб, які відбувають покарання у вигляді позбавлення волі.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).