назад

Відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання БВПД Житомирщини

15.06.2016 - kerivna rada 115 червня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання БВПД Житомирщини, під час якого обговорили взаємодію Регіонального та місцевих центрів, узгодили питання, пов’язані з бюджетним процесом та робочі питання щодо діяльності системи БПД.

Окрім членів Керівної ради на засіданні були присутні заступник директора Регіонального центру Наталія Радушинська, головний бухгалтер Регіонального центру Ольга Березовська та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Олена Герасименко. Засідання пройшло під головуванням директора Регіонального центру Олександра Гербеди.

На порядку денному розглядались питання:

       виконання плану роботи Регіонального та місцевих центрів за два місяці ІІ кварталу 2016 року;

       створення бюро правової допомоги, у тому числі завершення стадії підписання договорів оренди приміщень для бюро, прийому майна;

       процедура інтерв’ювання кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги.

Підвівши підсумки засідання Керівної ради Олександр Гербеда подякував за проведену роботу з інформаційної кампанії про проведення конкурсу на посади начальників бюро правової допомоги. Також він наголосив на плідній співпраці між місцевими центрами та готовності Регіонального центру всебічно сприяти та допомагати в роботі місцевих центрів.