назад

Відкриття дистанційних пунктів консультування у районних центрах зайнятості

IMG 1574 новый размерУ приміщеннях Ківерцівського, Маневицького та Рожищенського районних центрів зайнятості протягом 25–27 січня 2017 року створено дистанційні пункти доступу до безоплатної правової допомоги.

Метою створення мережі дистанційних пунктів є розширення доступу до безоплатної правової допомоги для соціально-вразливих категорій громадян, таких як безробітні, люди з особливими потребами, ветерани війни, внутрішньо переміщені особи.
Графік проведення консультування громадян працівниками бюро правової допомоги погоджено з керівництвом центрів зайнятості та розміщено на інформаційних стендах закладів.
У день відкриття пункту у Ківерцівському районному центрі зайнятості за консультаціями до працівника бюро правової допомоги звернулося троє громадян, яких цікавили питання спадкового та земельного права.

IMG 1576 новый размер

Довідково:
Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги – це точка доступу до безоплатної правової допомоги, що функціонує на постійній основі за визначеним графіком в приміщенні установи, організації, закладу для громадян, які мають потребу в безоплатній правовій допомозі, але в силу різних причин (географічна віддаленість, відсутність вільного часу тощо) не мають можливості оперативно звернутися до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (бюро правової допомоги).

Ківерцівський районний центр зайнятості (м. Ківерці, вул. Грушевського, 23).
Графік консультувань – щосереди з 10:00 по 11:00;

Маневицький районний центр зайнятості (смт Маневичі, вул. Луцька, 14)
Графік консультувань – щочетверга з 11:00 по 13:00;

Рожищенський районний центр зайнятості (м. Рожище, вул. Шевченка, 89).
Графік консультувань – щопонеділка з 11:00 по 12:00.