назад

«Факт, що має юридичне значення» – що це таке? І як його встановити?

SuM 2017 01 30 1Під таким гаслом 30 січня 2017 року заступником начальника Путивльського бюро правової  допомоги Наталею УДОД  в читальній  залі Путивльської районної бібліотеки для працівників бібліотеки та читачів міста Путивль і району  був проведений семінар. На цьому заході було повністю розкрито тему того, що кожна людина може стикнутися з такою проблемою, як встановлення фактів родинних відносин, перебування фізичної особи на утриманні, реєстрація шлюбу або його розірвання, народження дитини або смерть родича.  

Наталя УДОД зауважила, що справи про встановлення юридичного факту хоча і розглядаються в суді в окремому провадженні, але назвати їх легкими не можна, тому, що  кожна нова справа має свою специфіку розгляду та свій підхід до неї. Також вона навела практичні приклади і розповіла про те, до чого призводить відкладання та несвоєчасне усунення юридичних недоліків, відповівши на всі запитання присутніх.

SuM 2017 01 30 2

 

Заступник начальника  ознайомила всіх зі змінами в законодавстві які стосуються безоплатної правової допомоги, розповсюдивши інформаційні брошури та вісник Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Путивльське бюро правової допомоги

Адреса: м.Путивль, проспект Іоанна Путивльського, буд.46