назад

Відкриття власної справи на Путивльщині

SuM 170913 4213 вересня Сумським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Україні Громадською організацією «Калинове гроно» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США проведено семінари в Путивльському районі для громадських організацій, волонтерів та органів місцевого самоврядування.

«Проблема “відкриття власної справи”, по суті, зводиться до наявності бізнес-ідеї, вирішення паперових та фінансових питань. Враховуючи кількість фінансових ресурсів у сучасному світі, знайти початковий капітал має бути нескладно, особливо якщо ви хочете створити ефективну модель бізнесу чи піти ринковим шляхом продукту з мінімальним функціоналом», – вважає головний спеціаліст відділу представництва Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія ІВАНЕНКО.

SuM 170913 41

На етапі юридичної підтримки, потрібно вибрати та зареєструвати ім’я вашої компанії, а також структуру підприємства. Багато малих бізнес-стартапів вибирають індивідуальне приватне підприємство. У цьому питанні краще проконсультуватись із юристом, щоб переконатися, що зроблено всі основні речі до правильних кроків.

У ході проведення семінару розглядалися питання щодо можливості відкриття власного бізнесу, фінансування  та відносин з Фіскальною службою, щодо проблем, з якими можуть зіткнутись громадяни при оформленні та реєстрації бізнесу та ліцензуванню. Всім охочим надано вичерпну правову допомогу на семінарі.

SuM 170913 43

Для отримання більш детальної інформації потрібно звернутись до Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. В ході зустрічі розповсюджено інформаційні буклети та візитівки.

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Суми, вул. Покровська, б.9/1 (вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.