назад

Вуличне інформування жителів та гостей Путивльщини

SuM 170913 8113 вересня співробітниками системи БПД Юлією ІВАНЕНКО та Георгієм ШАТІЛІНИМ проведено вуличне інформування громадян та жителів міста ПутивльУ ході проведення заходу спеціалісти центру розповідали перехожим про безоплатну первинну та вторинну правову допомогу, як їх можна отримати. Говорили про безоплатну правову допомогу у кримінальних провадженнях затриманим, підозрюваним, обвинуваченим та засудженим особам. Фахівець Путивльського бюро правової допомоги здійснив вуличне інформування громадян щодо вирішення життєвих проблем, зокрема різного роду земельних питань, оформлення права власності на нерухоме майна, порядку оформлення спадщини.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2016 року у Сумській області запрацювали бюро правової допомоги. Центри та бюро правової допомоги надають допомогу по цивільним та адміністративним справам за рахунок коштів Держбюджету.

Також співробітники Сумського місцевого центру з надання БВПД довели до відома громадян місця розташування Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та номери телефонів за якими звертатись. В ході вуличного інформування розповсюджено інформаційні буклети з відповідними письмовими роз’ясненнями.

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Суми, вул. Покровська, б.9/1 (вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.