назад
23.08.18

Відстоювати свої права навчали жителів Кіровоградщини фахівці системи безоплатної правової допомоги

04Учасники заходів із святкування Дня прапора та Дня незалежності України мали змогу розширити свої знання щодо прав людини, механізмів їх захисту та громадського активізму під час правового флешмобу фахівців Голованівського місцевого центру з надання БВПД та бюро правової допомоги.
Пріоритетом для будь-якої держави має бути дотримання прав і свобод людини. Про це і говорили з учасниками заходів працівники системи безоплатної правової допомоги, розповсюджували буклети з інформацією про відповідні механізми захисту прав та позитивні приклади їхнього застосування.
 
 
05
 
06
 
«Живе спілкування з людьми дозволяє привертати увагу широкого кола людей до проблем, пов’язаних з правами людини та мобілізувати місцеві громади», – підкреслила директор Голованівського місцевого центру Ольга Рибак.
До Голованівського місцевого центру з надання БВПДможна звернутись за адресою:смт Голованівськ, вул. Ціолковського, 1. Тел.: (05252) 2-25-83, 068 834 77 45.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.