назад

Відтепер для адвокатів, які надають БВПД на Донеччині, спрощено доступ до клієнтів що утримуються в Маріупольському СІЗО

WP 20170726 013Про це домовились 26 липня 2017 року під час зустрічі  директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Павла Наливайка та начальника Маріупольського СІЗО Володимира Єрофєєва.

       Вищевказана зустріч проходила в рамках робочого візиту очільника установи системи БПД до Маріуполя та мала на меті налагодження співпраці між установами та спрощення доступу адвокатів, які надають БВПД до клієнтів, що утримуються в Маріупольському СІЗО.

       Павло Наливайко повідомив про укладений в квітні поточного року Договір про співробітництво з Південно-Східним міжрегіональним управлінням з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. Зокрема, співробітництво полягає в налагодженні конструктивного діалогу та ефективної взаємодії, мобілізації ресурсів, об’єднанні зусиль,  координації діяльності щодо надання безоплатної правової допомоги.

       Володимир Єрофєєв наголосив, що завжди готовий сприяти ефективній взаємодії, відкритий для обговорення та вирішення, в межах повноважень, проблемних питань, які виникають під час співпраці з центрами з надання БВПД та адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у Донецькій області.

       Заступник директора Регіонального центру Оксана Савицька повідомила про вже налагоджену та ефективну співпрацю з керівництвом  Маріупольському СІЗО протягом останніх місяців:

В  червні та липні здійснено два виїзди до Маріупольського СІЗО, під час яких спільно з адвокатами були надані консультації з правових питань не лише особам, що там утримуються, але й персоналу. Крім того керівництво Маріупольського СІЗО має технічні можливості організувати як консультування, так і, у разі необхідності, конфіденційну бесіду адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу з клієнтами в  режимі Skype, – зазначила Оксана Володимирівна.

       Наприкінці зустрічі присутні обмінялися контактами з метою оперативного вирішення питань, які виникають під час співпраці. 

Для отримання безоплатної правової допомоги звертайтеся за адресами:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях 

Запорізька область:

– адреса: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 77, 8-й поверх

– телефон: (061) 224-44-50

Донецька область:

–  адреса: м. Маріуполь, вул. Зелiнського, 27а

– телефон: (099) 768-25-67

– е:mail:     office.donetsk-zaporizhzhya@legalaid.zp.ua

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103