назад
30.07.18

Відвідувачі Чутівського районного сектору з питань пробації ознайомилися з факторами, що впливають на рівень злочинності в Україні

30072018 sector probacii30 липня 2018 року в приміщенні Чутівського районного сектору з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України заступником начальника Чутівського бюро правової допомоги Анатолієм Турчином в рамках реалізації загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО!» для відвідувачів даної установи було проведено лекцію на тему: «Фактори, що впливають на рівень злочинності в Україні». В ході заходу увагу присутніх було звернено на ситуацію в злочинному середовищі, зокрема, акцентовано на умовах та причинах, що негативно впливають на збільшення кількості окремих видів злочину.

       Анатолій Турчин у своїй розповіді зазначив: «Якщо вести мову про норми кримінального законодавства, то варто зазначити про посилення відповідальності за вчинення окремих суспільно-небезпечних діянь. Це один із методів боротьби зі злочинністю, спрямований на її зменшення, та здатний сприяти правовій поведінці окремих категорій».

       Проаналізовані окремі аспекти дитячої злочинності. Також розглядалося питання ресоціалізації засуджених, їх адаптації до нормальних умов життя у суспільстві. По закінченні заходу усі бажаючі мали змогу отримати відповіді на свої питання.

       Нагадуємо, що кваліфіковану правову допомогу можна отримати, звернувшись до Чутівського бюро правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: смт. Чутове, вул. Набережна, буд. 15 (приміщення суду), 2 поверх, тел.: (05347) 9-10-23. Прийом громадян щоденно з 09.00-18.00 без перерви. Субота, неділя – вихідний..

    

       Інформацію про адресу найближчого місцевого центру чи  бюро правової допомоги можна отримати за єдиним телефонним номером  системи безоплатної правової допомоги –

0 800 213 103

(дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України, цілодобово)