назад
03.04.17

Вінничани мають можливість відвідати спільні консультування Регіонального та Вінницького місцевого центрів з надання БВПД

30 03 2017 2Наприкінці березня 2017 року розпочалися навчання по обміну досвідом працівників Регіонального та Вінницького місцевого центрів з надання БВПД, основним завданням яких є покращення якості надання правових послуг із метою задоволення відповідних потреб вразливих верств населення. Протягом двох тижнів фахівці центрів будуть підвищувати свою кваліфікацію та здобувати нові навички у роботі з клієнтами та адвокатами.

Так, 30 березня 2017 року заступник начальника відділу організації надання БВПД Вікторія Пенькас протягом дня знаходилась у Вінницькому місцевому центрі на прийомі громадян. За отриманням безоплатної правової допомоги звернувся 21 громадянин, включаючи одного іноземця, який переїхав з Криму до України. В зв’язку зі зміною місця проживання, у чоловіка виник спір з одним із банків. З метою підготовки звернення до Європейського суду з прав людини, він потребував консультації юристів. Працівники відділу правової інформації та консультації допомогли відвідувачу відкоригували звернення та привели його у відповідність до необхідної форми заяви та роз’яснень законодавства.30 03 2017 1

Такі візити працівників регіонального центру будуть здійснюватися до місцевого центру з надання БВПД щоденно протягом двох тижнів, тобто, до 14 квітня 2017 року з метою безпосереднього здійснення прийому громадян і надання консультації, розширюючи свої знання та ділячись власним досвідом.

Нагадуємо, що:

  • Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.
  • Вінницький місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. В. Порика, 29.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).