назад
07.04.17

Вітаємо адвоката з виправдувальним вироком!

   Адвокат Олександр Шкляр, який діяв згідно доручення Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області, надав безоплатну правову допомогу підзахисному, якого було обвинувачено у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України; п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України. Вироком Кагарлицького районного суду Київської області від 26.03.2017 року в справі № 368/2466/14-к підзахисного визнано не винуватим у вчиненні злочинів, які передбачені ч. 4 ст. 187 КК України, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України, та виправдано через недоведеність його вини у вчиненні кримінальних правопорушень.

 

   Старший сержант повітряно-десантних військ, що пройшов жорстоке і криваве горнило війни в Афганістані… Ще зовсім недавно він рятував країну від агресора на Сході України у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, безстрашно виборював її свободу в бою, під ворожими обстрілами ціною власного життя підтверджував її нездоланність.

   У мирному житті продовжує надавати правову допомогу як захисник і вже веде бої на юридичному терені. Своєю активною життєвою та професійною позицією він підтверджує правдивість слів В. Гюго: “Не важливо на чиєму боці сила; важливо, на чиєму боці право”.
Дякуємо захиснику, що обрав шлях за покликом серця, за тверду і принципову позицію!