назад

Візит до Центру соціально-психологічної реабілітації

мем

На виконання Меморандуму про співпрацю між уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Координаційним центром з надання правової допомоги та з метою здійснення спільних заходів щодо запобігання випадкам порушення прав дітей, постраждалих від домашнього насильства, внаслідок військових дій чи збройного конфлікту та забезпечення їх захисту, заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Микола Павлюк та Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Рівненській області здійснили спільний моніторинговий візит до КЗ «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Рівненської обласної ради, с. Олександрія.

Під час моніторингового візиту було відмічено, що адміністрація закладу намагається забезпечити належні умови проживання підопічних. Заклад розрахований на проживання 50 дітей, наразі у ньому перебувало 24 вихованці.

45124873 363035494461487 8525005776090038272 n

В ході зустрічі із працівниками закладу було проведено також відповідну бесіду з персоналом щодо дотримання прав дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, роздано інформаційні буклети.