назад
02.03.16

Все більше людей звертається до Охтирського місцевого центру

160302 21Станом на 1 березня цього року до Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулася 181 особа та зареєстровано 236 звернень клієнтів, видано 20 доручень адвокатам на надання вторинної правової допомоги, здійснено 6 виїзних прийомів.

Фахівці Охтирського місцевого центру активно інформують жителів території обслуговування про свою діяльність, проводячи зустрічі в робочих колективах, на сесіях органів місцевого самоврядування, через ЗМІ та під час вуличного інформування.

1 березня фахівці Охтирського місцевого центру взяли участь у нараді працівників управління Пенсійного фонду міста Охтирка та Охтирського району.

Перед присутніми виступила головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Вікторія Гула.

Вона розповіла про функціонування системи безоплатної правової допомоги, окремо зупинилася на суб’єктах отримання безоплатних послуг адвоката та шляхах взаємодії з органами місцевого самоврядування. Працівників Фонду цікавило питання механізму призначення вторинної правової допомоги, перелік питань, з якими найчастіше звертаються до центру, режим роботи установи.

Цього ж дня начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Алла Мірошниченко зустрілася із заступником директора Охтирського аграрного коледжу СНАУ Ольгою Гавриш. Під час зустрічі сторони погодили графік проведення зустрічей з педагогами та студентами коледжу в березні-квітні 2016 року.