назад

Всеукраїнський день системи безоплатної правової допомоги

 Студенти юридичного факультету завітали до Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області та Вінницького місцевого центру з надання БВПД, щоб поспілкуватись в невимушеній атмосфері з працівниками бек та фронт-офісів місцевого центру, щоб більш детально дізнатись про покладені на них обов’язки, з якими найчастіше питаннями звертаються громадяни до центрів та яка категорія населення має право на отримання первинної та вторинної допомоги.

Директорка Регіонального центру Марина Лукіянова зазначила, що

справу, якою займаєшся потрібно носити у самому серці та кожен, хто обирає професію -юриста, слідчого, прокурора, судді, адвоката… повинен не лише знати закони та вміло застосовувати отриманні знання на практиці, але й бути ще й трішки психологом.

Різні бувають ситуації, коли потрібно вислухати клієнта, який звернувся за правовою допомогою, вчасно порадити як діяти.

В.о. директора Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Смішна уточнила, що с-ма БПД дійсно потрібна громадянам, особливо малозабезпеченим особам, які не можуть звернутись за допомогою до приватного адвоката і часто довіряючи родичам(сусідам) оформляють договори дарування, довічного утримання, а в результаті залишаються без майна та засобів до існування та один-на -один зі своїми проблемами.

В даному заході прийняли участь адвокати, які співпрацюють з Вінницьким місцевим центром з надання БВПД- Олег Огородник та Руслан Раімов, щоб розповісти про свій життєвий шлях, про те, щоб з часом заявити про себе як успішного адвоката, потрібно насамперед витратити декілька років на отримання досвіду та розповіли про найбільш складні справи клієнтів , які доводилось їм вести.

Фотозвіт, як пройшов день відкритих дверей, додаємо🔻
#правова_допомога