назад

Всеукраїнський тиждень права у місті Обухів

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права 10.12.2015 працівниками Вишневського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Вишневський місцевий цент) у приміщенні Обухівської районної ради проведено семінар-нараду в якій взяли участь перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Київській області, начальник Обухівського міськрайонного управління юстиції, голови селищних та сільських рад.

В ході заходу працівники Вишневського місцевого центру поінформували присутніх про права громадян на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права, підстави і порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та категорії осіб, які мають право на таку допомогу. Сторонами визначено напрями співпраці, зокрема, – наближення надання послуг людям з віддалених районів Київської області, а також механізм взаємодії Вишневського місцевого центру та органів юстиції.

По закінченню заходу працівниками Вишневського місцевого центру проведено прийом громадян у приміщенні Обухівського міськрайонного управління юстиції.