назад

Всеукраїнський тиждень права…

dsc02255    У рамках Всеукраїнського тижня права 8 грудня 2015 року начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області Лариса Фучко зустрілась із учнями та викладачами Ужгородської загально-освітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.

    У ході зустрічі Лариса Фучко наголосила, що основною метою системи безоплатної вторинної правової допомоги є створення для всіх осіб рівних можливостей доступу до правосуддя. Розповіла про систему БВПД, організацію роботи Регіонального, місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та особливості кримінального, адміністративного та цивільного процесу.   Поінформувала про основні положення закону України «Про безоплатну правову допомогу», про порядок надання БВПД. Окремо, зупинилась на питанні діяльності місцевих центрів, які забезпечують з 1 липня 2015 року організацію надання безоплатної правової допомоги найбільш незахищеним верствам населення у цивільному та адміністративному процесах.
    Учні отримали відповіді на свої численні запитання щодо особливостей діяльності системи БПД. На завершення зустрічі присутнім було роздано інформаційні буклети

Для збільшення фото натисніть на нього

{module Тиждень права}