назад

Вшанування Дня перемоги у Золотоноші

9 травня 2016 року працівники Золотоніського місцевого центру з надання БВПД прийняли участь у масових заходах, присвячених Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Пам’ятною ходою та покладанням квітів до Меморіалу Слави відбулося вшанування пам’яті полеглих воїнів Другої світової війни. До церемонії долучилися органи місцевого самоврядування, органи виконавчої влади, громадські організації, учні та вчителі навчальних заходів, депутати рад відповідних рівнів, ветерани та жителі міста.

Сергій Брус – директор Золотоніського місцевого центру з надання БВПД, спілкуючись з керівництвом міської ради міста Золотоноші, дізнався про ветерана, який не зміг за станом здоров’я та віком взяти участь у масових заходах. Працівники центру відвідали ветерана ВВВ – Воропая Андрія Івановича, 23.01.1925 року народження, який проживає у місті Золотоноша по вулиці Савицького. Привітавши Андрія Івановича зі святом, Сергій Брус від імені всього колективу подарував квіти та гостинці, а також подякував за участь у перемозі.

Також, ветерана було поінформовано про безоплатну правову допомогу та умови її отримання, якою він, в разі необхідності, може скористатись, звернувшись до Золотоніського місцевого центру з надання БВПД.