назад

Вуличне інформування проведено на Кролевеччині

ShM 171201 01З метою підвищення інформаційно-роз’яснювальної роботи та правової обізнаності мешканців Кролевця головний спеціаліст Кролевецького бюро правової допомоги Світлана Грищенко провела вуличне інформування про право громадян на безоплатну правову допомогу.

В умовах сьогодення інформування громадян та надання практичних рекомендацій щодо захисту прав є досить актульним, адже сприяє залученню до правової активності та правосвідомої поведінки.

«Чим більше громадяни володіють інформацією про свої права, тим вони захищеніші», – зауважила Світлана Грищенко під час спілкування з населенням.

ShM 171201 02

Громадянам, які проявили свою зацікавленість даною інформацією, було роз’яснено: що таке безоплатна вторинна допомога; хто має право на отримання такої правової допомоги та куди звертатися для отримання цієї допомоги; які правові послуги надає бюро; у яких випадках може бути відмовлено у наданні безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час проведення заходу фахівець бюро відповіла на хвилюючі питання населення, надала змістовні відповіді та розповсюдила тематичні буклети.

 

Кролевецьке бюро правової допомоги розташоване за адресою:

вулиця Грушевського, 19, місто Кролевець, Сумська область.

контактний телефон (05453) 95247.