назад

Вуличне інформування у місті Ківерці

Сміла108 вересня 2016 року в.о. начальника Ківерцівського бюро правової допомоги Олена Сміла провела акцію із вуличного інформування населення міста Ківерці з метою поширення інформації про новоутворене бюро правової допомоги як відокремленого підрозділу Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Олена Сміла розповідала, що за своїм статусом бюро правової допомоги є структурним підрозділом Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, основними напрямками діяльності якого є активне правопросвітництво на рівні кожної територіальної громади, забезпечення доступу до вторинної правової допомоги, електронних сервісів Міністерства юстиції України, а також надання безоплатної первинної правової допомоги – правової інформації та консультацій.
На вулицях міста Ківерці перехожим були роздані буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?». Разом із розповсюдженням друкованих інформаційних матеріалів проводилось усне інформування про те, де знаходиться бюро правової допомоги.

Сміла3

Сміла 2