назад

«Вуличне інформування» як засіб розповсюдження інформації про роботу системи БПД

inform1706

16 червня 2016 року працівники Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги разом зі студентами, які у рамках  угоди з Вищим навчальним закладом Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» проходять навчальну практику, було проведено акцію «вуличного» інформування серед населення у Подільському районі міста Полтави.

Під час проведення даного заходу була розповсюджена велика кількість інформаційних матеріалів про напрямки та діяльність системи безоплатної правової допомоги, місце розташування центрів, що її надають, бажаючим надані консультації та роз’яснення з правових питань.

Результатом акції стало, в першу чергу, збільшення кількості потенційних клієнтів центрів безоплатної вторинної правової допомоги, які її потребують. Проведення таких інформувань планується і надалі.

     Відповіді на запитання щодо можливості надання допомоги адвоката за рахунок державних коштів, безоплатної правової консультації ви завжди можете отримати за телефоном гарячої телефонної лінії 0-800-213-103