назад

Керівна рада обговорила питання навантаженості на місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тернопільської області

13417570 490434934480801 8757495699330940467 n

У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося засідання керівної ради під час якої директори місцевих  центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тернопільської області обговорили навантаженість на місцеві центри, пов’язаної з відкриттям бюро правової допомоги  у Тернопільській області.

Так, 16 червня 2016 року відбулося засідання керівної ради за участі директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області Ірини Хондогій, заступника директора Регіонального центру Світлани Бандури, директорів місцевих центрів надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області – Тернопільського –  Юрія Гордєєва, Чортківського – Марії Гамбаль, в.о. директора Кременецького –  Валентини Вербицької.

Директор Тернопільського місцевого центру Юрій Гордєєв зазначив, що додаткове навантаження на Тернопільський місцевий центр та враховуючи, що Зборівський район межує із Кременецьким районом, запропонував Зборівське Бюро правової допомоги створити при Кременецькому місцевому центрі. В свою чергу, в.о. директора Кременецького місцевого центру Валентина Вербицька надану пропозицію підтримала.

Директор Регіонального центру Ірина Хондогій підвела підсумки роботи Керівної ради та запропонувала з метою рівного навантаження на місцеві центри, направити до Координаційного центру з надання правової допомоги пропозиції щодо внесення змін до штатних розписів та кошторисів Тернопільського та Кременецького місцевих центрів.

Таким чином, у Тернопільській області буде забезпечено рівномірне навантаження на місцеві центри, що має забезпечити ефективний розподіл фінансових та трудових ресурсів та забезпечить якісне виконання покладених обов’язків та завдань на Бюро правової допомоги Тернопільської області.

Витяг з протоколу № 6 засідання Керівної ради Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області.