назад

Виїздний прийом громадян фахівцями Охтирського місцевого центру

151209 01Важливість виїзних прийомів важко переоцінити. Адже громадяни поважного віку, які проживають далеко від Охтирського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги, саме в ході таких прийомів можуть одержати кваліфіковану правову допомогу.

09 грудня 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Кравченко, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Роман Малюк та головний спеціаліст цього ж відділу АннаЛобовньова відвідали Велику Писарівку з метою проведення прийому громадян, які проживають в районі.

Крім того, в цей же день фахівці Центру зустрілися з працівниками відділу освіти Великописарівської районної державної адміністрації (начальник Дмитриченко С.О.) у рамках проведення «Всеукраїнського тижня права». Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Кравченко розповів учасникам зустрічі про діяльність установи, про Закон України «Про безоплатну правову допомогу», який є основоположним у діяльності центрів, що надають безоплатну вторинну правову допомогу. У форматі «питання – відповідь» учасники зустрічі одержали кваліфіковані відповіді від працівників Центру.

Відповідно до Плану проведення заходів, відбулася зустріч фахівців Центру із старшокласниками Великописарівської загальноосвітньої школи на тему «Знай свої права». Учні дізналися про ініціативу їх ровесників з Охтирки у створенні спільного проекту «Закон – понад усе».

Сьогодні ж начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Артем Яценко виступив перед учасниками семінару для учасників АТО, що проходив в Тростянецькому районному центрі зайнятості. Він зазначив, що до Охтирського місцевого центру з станом на 9 грудня звернувся 21 учасник АТО, та навів приклади надання вторинної правової допомоги цій категорії громадян. 

151209 02