назад

Виїздний прийом громадян в приміщенні Любарського районного управління юстиції

18.12.2015 receipt Berduchiv18 грудня 2015 року, відповідно до графіку виїзних прийомів МЦ, відбувся прийом громадян в приміщенні Любарського районного управління юстиції, який провели начальник відділу попередньої роботи з клієнтами А.А. Архіпов та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги О.А. Сікорська . Найактуальнішими питаннями, з якими звертались мешканці до представників МЦ, є проблеми, що виникають з приводу виконання договорів оренди земельних ділянок їх орендарями, оформлення права власності на земельні частки, користування водними об’єктами, що знаходяться на території району. Активну участь в обговоренні порушених жителями питань взяли працівники Державної нотаріальної контори, управління юстиції та реєстраційної служби смт. Любара. Присутніми було обговорено можливі шляхи вирішення болючих питань громадян та надано вичерпні відповіді. Слід зазначити, що проведення виїзних прийомів є дуже ефективною формою для покращення роботи, як місцевого центру, так і зручності громадянам, які потребують правового захисту.

Напередодні, в рамках розширення партнерських відносин та проведення інформаційної кампанії серед населення, відбулась чергова робоча зустріч представників Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та працівників Любарського районного центру зайнятості. Під час зустрічі сторони обговорили шляхи становлення та вдосконалення основного завдання центрів – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом належного інформування та організації надання безоплатної вторинної правової допомоги. Працівниками центру було надано інформаційні буклети та візитівки, щодо діяльності Бердичівського МЦ з надання БВПД, де зазначено перелік категорій громадян, які мають право на БВПД, відповідно до ст. 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, види правових послуг, перелік галузей права, по яким надається допомога, контактні телефони та графік роботи центру.

Того ж дня відбулась зустріч з керівництвом Управління праці та соціального захисту населення Любарської районної ради та територіальним центром соціального обслуговування населення. Зустріч пройшла плідно та досить результативно.

18.12.2015 receipt Berduchiv 2

18.12.2015 receipt Berduchiv 3