назад

Виїзне консультування у м. Нововолинську

Нововолинська міська рада16 грудня 2015 року представники Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги працювали у місті Нововолинську. Про дату, час та місце проведення прийому мешканців Нововолинська було завчасно поінформовано в друкованих засобах масової інформації.

 

Консультування громадян та прийом документів з 10 до 13 години проводили у громадській приймальні центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Нововолинської міської ради. З-поміж проблем, з якими громадяни зверталися до представників центру, варто виокремити питання, які стосувалося конфлікту мешканців з житлово-комунальною установою та порядку спадкування за законом.

У цей же день інтегратор місцевого центру провів інформаційно-роз’яснювальну вуличну акцію на тему: “Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?”. З метою налагодження співпраці Степан Слащук також відвідав службу у справах дітей та відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Нововолинської міської ради.