назад

Виїзне консультування у селі Кодня

DSCF871730 листопада директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда спільно з в. о. начальника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Іриною Волошиною та в.о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Ковалем провели виїзний прийом громадян в селі Кодня Житомирського району.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда під час прийому розповів про можливість оперативного отримання безоплатної правової допомоги, та які правові послуги включає безоплатна первинна та вторинна правова допомога. Селян ознайомили із порядком звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

DSCF8705
Питання, з якими звертались мешканці Кодні, були різноманітними. Людей цікавило, як оформити спадщину, нюанси спадкування за законом та заповітом, порядок оскарження рішення органу державної влади, збільшення розміру аліментів тощо.
Під час виїзного прийому мешканці Кодні отримали фахові правові консультації.

{module РЦ}