назад

Виїзні робочі зустрічі в смт. Нова Борова, Володарсько-Волинського району

29.04.2016 - zustrich 428 квітня працівники Коростенського місцевого центру відвідали Новоборівський дитячий будинок-інтернат.

Під час розмови з в.о. директора будинку-інтернату Володимиром Тичиною обговорили умови перебування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також проблеми, з якими стикається будинок-інтернат у своїй роботі.

У свою чергу в.о. директор місцевого центру Сергій Орлюк та інтегратор Оксана Сергієнко проінформували про безоплатну вторинну правову допомогу, яку може надати центр дітям-сиротам. Також розповіли про інші категорії громадян, які мають право на таку допомогу, роз’яснили процедуру прийняття звернення від громадян та документи, які потрібні для отримання вторинної правової допомоги.

На кінець зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю та роздали інформаційно-роз’яснювальні матеріали.

29.04.2016 - zustrich 6

Зустріч із в.о. директора Новоборівського дитячого будинку-інтернату Володимиром Тичиною

Цього ж дня працівники місцевого центру зустрілись з головою Новоборівської селищної ради Григорієм Рудюком.

Сергій Орлюк та Оксана Сергієнко розповіли про роботу Коростенського місцевого центру, звернули увагу на категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Також роз’яснили процедуру прийняття звернення від громадян та документи, які потрібні для отримання правової допомоги.

Фахівці Центру пояснили, яким чином здійснюється представництво інтересів громадян у суді та складання документів процесуального характеру адвокатами. Довели до відома присутніх інформацію про створення бюро правової допомоги та оголошений конкурс на посади начальників.

На кінець зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю та узгодили здійснення перенаправлення осіб, які потребуватимуть вторинної правової допомоги до місцевого центру або до адвоката Михайла Вдовенка, який приймає в приміщенні селищної ради.

Оголошення з інформацією про конкурс були поширені й серед містян та розміщені на інформаційних стендах Новоборівської селищної ради та Щорсівської сільської ради.

29.04.2016 - zustrich 5 29.04.2016 - zustrich 2
29.04.2016 - zustrich 1 29.04.2016 - zustrich 7