назад

Виїзні “соціальні офіси” – забезпечення доступу до правової допомоги

kremench18082016

17 серпня 2016 року в рамках роботи  “соціального офісу” територіального центру соціального обслуговування Кременчуцького району, за участю працівників Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено прийом громадян у с.Радочини Кременчуцького району.

Мешканці села звертались з питань позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на  малолітню та неповнолітню дитину, призначення пенсії за вислугою років, отримання соціальних пільг тощо. На всі звернення були надані роз’яснення та консультації відповідно до компетенції.

Начальником відділу представництва Анатолієм Кучуком, громадянам, які потребують захисту їхніх прав, було надано перелік документів необхідних для оформлення звернення на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також для більш широкого інформування мешканців під час на дання консультацій громадянам були надані  листівки про місцезнаходження та діяльність  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Крім цього  мешканців с. Радочини та працівників територіального центру соціального обслуговування було проінформовано про пілотний  проект у сфері державної реєстрації громадських формувань та розповсюджено листівки щодо порядку створення та реєстрації громадської організації.