назад

Виїзний консультаційний пункт для мешканців Крюківського району міста Кременчука.

20160513 164444

13 травня 2016 року, відповідно графіку Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, проведено виїзний прийом громадян на базі контактного центру відділу по роботі з населенням Крюківської районної адміністрації виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. Прийом здійснювала начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Cвітлана Терещенко.

            Мешканці мікрорайонів мали змогу отримати  консультації  та роз’яснення з питань спадкового, сімейного права, соціального захисту.  На всі звернення були надані роз’яснення та консультації відповідно до компетенції.

            Під час прийому громадянам було надано методичні роз’яснення щодо порядку подання та розгляду звернень,  перелік документів, які необхідно подати для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.  Для більш широкого інформування громадськості було розповсюджено друковані матеріали, листівки, буклети про місцезнаходження та діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги.