назад

Виїзний консультаційний пункт працював у Менській міській раді

130616 113 червня 2016 року з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги та на виконання плану роботи Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на ІІ квартал, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитро Сенченко спільно з координатором Центру інформаційно-правової та психологічної підтримки учасників АТО та членів їх сімей, членом громадської організації «Менська сотня» Тетяною Морозовою провели консультування громадян Менщини.

Про прийом громадян було повідомлено через сторінку у Facebook, інтернет – видання «Менщина» та через розміщену інформацію на дошці оголошень Менської міської ради.
До мобільного консультаційного пункту за отриманням консультації звернулося 3 особи. Питання стосувались строків та порядку оформлення спадщини, приватизації житлових приміщень тощо. Усім особам, які звернулися за отриманням безоплатної правової допомоги, були надані вичерпні відповіді та консультації щодо подальших дій. Дмитро Сенченко звернув увагу відвідувачів на можливість скористатись послугами адвоката, за роботу якого сплачує держава.
Також, для відвідувачів у приміщенні Менської міської ради було залишено інформаційні буклети центру.
Захід відбувся на виконання меморандумів про співпрацю, укладених з ГО «Менська сотня» в жовтні 2015 року та Менською міською радою в лютому 2016 році.
Працівниками Менського місцевого центру й надалі будуть проводитись спільні з громадськими організаціями, органами державної влади та місцевого самоврядування мобільні виїзні консультаційні пункти, про які громадськість буде повідомлено завчасно.